avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare silita

buna ziua ,va rog sa ma ajutati cu o informatie daca se poate ,in urma cu 8 ani am avut un credit la o banca ,pe care nu am mai putu sa il achit ,iar ieri seara am primit o citatie de la judecatorie ca am fost pus sub executare silita pt recuperarea datoriilor suma pe care eu nu o am . mentionez ca ,creditul l/am facut doar cu buletinul si fara girant iar eu nu mai sunt in tara de 6 ani ,nu am nici un fel de bunuri pe numele meu si nici un venit in tara ,daca puteti sa imi spuneti va rog ce mi se poate intampla daca nu reusesc sa platesc suma datorata ,mentionez ca lucrez in astria cu un sal de o mie de euro din care 550 este chiria , mi se poate face oprire pe salariul de aici sau mai grav pot sa fac puscarie? va multumesc si in speranta ca ma veti putea ajuta va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: avocatdareinplata , Avocat 17:49, 5 Iunie 2016
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, puscarie nu veti face!

Dar, exista posibilitatea ca executorul sa depisteze veniturile pe care le aveti acolo in Austria si sa faca demersurile pentru a pune in executare sentinta si recuperarea debitului.
Trebuie vazut daca nu este rpescris dreptul creditorilor de a solicita executarea. Fiind atat de vechi exista posibilitatea aceasta. Prin urmare ar fi bine sa va adresati unui specialist si vedeti ce solutii aveti.

Puscarie nu faceti, dar conturile pot fi poprite.
Cu siguranta creanta este prescrisa,daca ultima data cand rata a fost platita este cu cel putin 3 ani in urma, puteti face o contestatie la executare .
Ultima modificare: Duminică, 5 Iunie 2016
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit in strainatate Andy G. Andy G. Buna ziua, Am facut un credit in Austria, avand ca girant un prieten care imi datora acea suma de bani insa nu putea face creditul pe numele lui. Mentionez ... (vezi toată discuția)
Restante bancare neplatite de 3 ani costy311977 costy311977 Buna ziua!Am si eu urmatoarele intrebari:am facut niste credite acum 5 ani am platit o vreme si dupa aceea am`plecat din tara in Spania problema este ca atunci ... (vezi toată discuția)
Mai exista recuperare dupa 8 ani de nepasare a bancii madlenn madlenn LA UN CONTRACT DE CREDIT PENTRU CUMPARARE ELECTROCASNICE DIN 2002 BANCA A VANDUT CREANTELE IN 2010 NU CUMVA S-A PRESCRIS?DE CE RECUPERATORII INSISTA DACA ... (vezi toată discuția)