avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... echivalare vechime in munca din marea britanie.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

echivalare vechime in munca din marea britanie.

Buna seara.Am lucrat in Marea Britanie pe o perioada de 8 ani si acum am revenit in tara si as dori sa stiu ce trebuie sa fac,ce formular trebuie completat pt a mi se echivala anii lucrati in marea britanie la noul loc de munca din romania .multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:53, 6 Septembrie 2024
Intrebati la CNPP - Directia Relatii Internationale.
Intrebati la CNPP - Directia Relatii Internationale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am lucrat in marea britanie pe o perioada de 6 ani ... simonamihaila simonamihaila Buna ziua. Am lucrat in Marea Britanie pe o perioada de 6 ani si acum lucrez in tara si as dori sa stiu ce trebuie sa fac,ce formular trebuie completat pt a ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea in romania a contributiilor pentru pensie in marea britanie VeronicaSavean VeronicaSavean Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca si prin ce documente pot demonstra la CAS in Romania faptul ca lucrez cu forme legale in UK unde mi se opresc contributii ... (vezi toată discuția)
Revenire in tara excuseme excuseme Sunt de 4 ani in Anglia, in curand voi ajunge in tara...aici am fost angajata, insa in tara nu am mai platit nimic, adica somaj ,sanatate,pensie....cum imi ... (vezi toată discuția)