avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda parcare neregulamentara
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda parcare neregulamentara

Buna ziua,

Imi puteti spune cat este amenda si cat este penalizarea (puncte) pentru parcare neregulamentara (la mai putin de 25 m de trecere de pietoni)?

Multumesc mult,
Angela Sabaru
Cel mai recent răspuns: Alexandru Arsu , Contabil 12:09, 10 Noiembrie 2014
Mie mi-au dat 2 puncte. Acum este 90 lei punctul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoturism ridicat neregulamentar ContSters179979 ContSters179979 Buna ziua. In data de 27.05.2011, mi s-a ridicat masina de pe Splaiul Independentei. Mergand la firma care imi ridicase autoturismul, mi se inmaneaza o ... (vezi toată discuția)
Amenda de la politia locala pentru parcare neregulamentara victorianu victorianu Buna Seara. Am primit o amenda de la PL pentru parcare neregulamentara pe trecerea de pietoni cf. prevederilor art. 143 a 142 e din RAOUG 195/2002 / OUG ... (vezi toată discuția)
Ridicare autovehicul, buna ziua, am urmatoarea speta: in data de 18.02.2023 - ora 20:40 ... shumifree shumifree Buna ziua, am urmatoarea speta: In data de 18.02.2023 - ora 20:40 mi-a fost ridicata masina de pe aleea Dragos Mladinovici, fiind parcata la mai putin de 25 ... (vezi toată discuția)