Buna ziua. Am o prietena maritata in Belgia cu un belgian si au impreuna o fetita de 7 ani.El vrea sa scape de prietena mea,facand anumite acuze la adresa ei cum ca ar fi hoata(ceea ce eu stiu ca nu e adevarat) dar cu toate astea a internat-o la un spital de "nebuni" si ea e sanatoasa. Ea ne cere ajutorul nostru in Romania, sa facem ceva sa o ajutam sa scape . Dar noi (prietenii de aici, fiindca ea nu are familie fiind de la casa de copii) nu stim ce sa facem si la cine sa apelam. Timp de 7 ani le-a fost foarte bine, se intelegeau, ea venea in fiecare an in Rom. cu fata in vizita si totul era bine dar el s-a schimbat mult si fata o vrea el , fara mama.Ce sfaturi ne dati?
Daca prietena este cetatean roman atunci sesizati ambasada, consulatul pe de-o parte, daca aveti si bani angajati si un avocat pe de alta parte, daca puteti sa mergeti acolo personal faceti si acest lucru. Oricum un fapt este cert, intre prietena dvs. si prietenul ei socotelile trebuiesc incheiate, caci daragoste cu sila nu se poate, gata, ce a fost a fost, acum s-a terminat. Ori sa vina in tara ori sa isi gaseasca pe altul pe acolo. Bafta multa si incercati sa o ajuati.
DA, sigur are sansa si chiar un drept, insa depinde cum isi valorifica acest drept de mama si persoana (umana) insa ..va dati seama ca totul depinde de informatie si bani.
Divort belgia
Rami83
Locuiesc de 8ani in Belgia ,am doi copii născuți și crescuți aici ,de 7 ani și 14 luni,acum soțul vrea sa divorțeze ,eu venind in Belgia pt.el ... (vezi toată discuția)