avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divortul si copiii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divortul si copiii

Buna. In cazul unei casatorii civile cu o vchime doar de 1 luna, in ce conditii se divorteaza? Mentionez ca urmeaza sa se nasca un copil in aproximativ 4 luni. Totodata, daca femeia casatorita si insarcinata (in acest caz) se muta in alta locuinta...acest lucru se pedepseste sau poate influenta la custodia copilului?
Multumesc!
Nu se pedepseste si nu influienteaza negativ privitor la minori, dar poate fi un lucru negativ in stabilirea culpei pe divort.
Ultima modificare: Luni, 10 Noiembrie 2014
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copilul din afara casatoriei amalia bea amalia bea am si eu o problema si as vrea daca se poate sa ma lamureasca si pe mine cineva. am o relatie de vreo 2 ani cu un barbat care e casatorit dar care nu mai ... (vezi toată discuția)
Custodie si drepturi copil in cuplu necasatorit yo85 yo85 Buna ziua. As avea 2 intrebari daca ma puteti ajuta. Sunt insarcinata o sa nasc peste o luna iar tatal copilului meu este casatorit cu alta femeie, au depus ... (vezi toată discuția)
Scoaterea copilului din tara si stabilirea intr-o alta tara angelanoemi angelanoemi Buna ziua. Sunt casatorita de 4 ani si am un copil de 1 an si 6 lunu si am ajuns dupa multe discutii si neintelegeri cu sotul meu ca vrem sa divortam de ... (vezi toată discuția)