avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... curs calificare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

curs calificare

Buna ziua ! ma intereseaza,va rog daca pentru a ma angaja in comert este necesar sa fac un curs de vanzator sau lucrator comercial daca eu am profesat mai mult de cinci ani ca sef adjunct de magazin si sef magazin(asa mi s-a spus la un interviu pentru un post,ca nu am cursul in cauza).
Aceste doua calificari cerute sunt inferioare functiilor ocupate.
Pe cartea de munca din 21.10.1994-01.02.1997 am inscrisa functia de lucrator comercial iar din 01.02.1997-24.11.1998 functia este de vanzator. Eu cred ca motivul real este varsta.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: adema1980 , utilizator 15:33, 10 Noiembrie 2014
Nu, va trebuie un asa-zis "curs de igiena". E de fapt o capusare a firmelor de alimentatie publica (de obicei ele platesc cursul, nu vanzatorul)cu o taxa mascata. Cursul e impus de Directia Sanitara si e valabil 2 ani (din ce imi aduc aminte) Probabil ca dupa 2 ani uiti cum sa te speli pe maini...in fine. Firmele care organizeaza cursul de dat cu mopul sunt "agreate" DSV. :slap:
Ultima modificare: Luni, 10 Noiembrie 2014
adema1980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce calificari am nevoie pentru a putea vinde intr-un magazin de piese auto noi? Eusebiu85 Eusebiu85 Buna ziua, 1. De ce calificari am nevoie pentru a putea vinde intr-un magazin de piese auto noi? 2. Imi puteti spune si codurile COR? Va multumesc din ... (vezi toată discuția)
Og 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata lbondila lbondila Buna ziua, In cadrul societatii sunt angajati lucratori comerciali cu studii medii dar fara atestat profesional de lucrator comercial. Potrivit art. 5 ... (vezi toată discuția)
pizzar p.f.a si angajati mirela 20 mirela 20 Buna ziua, cu diploma de pizzar pot deschide P.F.A pentru a vinde grofe, clatite, fursecuri, pizza, hotdog, ... toate preparate intr-un stand inchiriat unde ... (vezi toată discuția)