Buna seara. Va scriu ca am ceva probleme la firma la care am lucrat, cat timp am fost angajat la ei timp de 4 luni am sustras niste bani necuveniti, adica pe chitantele care le taiam la client sciam o suma si pe chitanta rosie care o predam la firma cu tot cu bani alta suma valoare este in jur de 10.000 ron, din cate am inteles de la niste amici (tot agenti de vanzari) unii clienti au fost chemati la politie pentru declaratii si le-au cerut copii dupa facturi si chitante. Acasa nu am primit nici o instiintare ca as fi cercetat, dar in cazul in care voi fi cercetat sau chemat la politie pentru declaratii imi asum fapta si voi recunoaste tot ce am facut, vreau sa va intreb ce pedeapsa risc? mentionez ca nu am antecedente si prejudiciul nu a fost recuperat
Eu vreau sa achit prejudiciul cauzat firmei dar nu cred ca reusesc in 9 luni, dar daca fac o intelegere de plata la notariat cu firma la care am lucrat ca le achit prejudiciul intr-un an?
Delapidare
polegnala
Buna ziua,am comis fapta de delapidare in urma cu cateva luni....prejudiciul este undeva la 3000 lei ,am recunoscut fapta de prima data a politie,apoi am fost ... (vezi toată discuția)