avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recuperare cerere de respingere la intabulare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recuperare cerere de respingere la intabulare

Buna ziua. Am incercat sa evit plata la intabulare a apartamentului pe care l-am cumparat prin executare silita si am pierdut procesul.Acum cand am vrut sa fac din nou intabularea mi-au spus ca imi trebuie cererea de respingere , dar pe care eu am atasat-o la dosarul procesului pierdut. Acum o mai pot recupera din dosar ?
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 21:54, 12 Noiembrie 2014
Da, mergeti la instanta si solicitati-o; trebuie sa lasati la dosarul respectiv o copie xerox de pe actul respectiv!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract vanzare-cumparare ap. anonimu anonimu In 2000 am cumparat un apartament cu Contract Provizoriu de Vanzare-Cumparare. Apartmentul eu l-am cumparat de la un [b]intermediar [/b](a 2 a mana de ... (vezi toată discuția)
Executare silita anonimu anonimu Am un ap. cumparat de la un [b]intermediar[/b] (a 2 a mana de proprietari) care l-a cumparat de la [b]Primii proprietari [/b]tot in baza unui contract ... (vezi toată discuția)
Pot invoca prescrierea in cursul executarii silite? Chestiuta Chestiuta Buna ziua, Am o executare silita din 2017 in care s-au tot schimbat recuperatorii. Dar cu toate acestea eu am aflat de ea abia in septembrie 2019 cand am si ... (vezi toată discuția)