avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Apeluri cu numar privat !
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Apeluri cu numar privat !

BUna seara ! Sunt parte vatamata intr-un dosar penal , ( incadrat la art. 362 NCP+altele ) , si de cand a ajuns dosarul in judecata , primesc intr-una apeluri cu numar privat noaptea tarziu ( 23:00 - 04:00 ) , in care sunt amenintat ca ma omoara daca nu imi retrag plangerea , ma ameninta ca intra peste mine in casa , ma injurat etc. Am depus plangere la Politie dar nu ii prea intereseaza , au zis ca se rezolva in 30 de zile , ca nu e graba ... Eu am recunoscut vocea unuia dintre suspecti cand am raspuns la apelurile primite cu privat ... Ce pot face ? Este hartuire conform NCp ?tul de caz a incadrato la petitie , a zis ca nu e fapta penala .. Precizez ca sefuld e post nu ma suporta ..
Lup cu ei de 10 luni aproape , deci nu o sa ma dau batut deoarece ii credeam prieteni si defapt mi-au bagat cutitul in spate si tot incearca sa ma saboteze .... Am sesizat si DIIOCT , astept acum , vreau sa mut dosarul ca sa fiu sigur ca nu se face manevre. O sa chem si televiziunea sa vada toate ilegalitatile .. a prins judecatoarea procurorul ca a susptras documente din dosar.. etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sa ma duc la politie? ContSters297585 ContSters297585 Anul acesta in iunie am avut o problema cu un dosar in care am fost implicat in fine intr-un final sa terminat dosarul si cineva mi-a promis pe vremea aceea ca ... (vezi toată discuția)
Influențare declaratii viorelv viorelv Elementul material al laturii obiectiva a infracțiunii prev.art.272 este încercarea de a determina sau determinarea prin corupere ,constrângere sau altă ... (vezi toată discuția)
Plangere penala? ArualAnele ArualAnele Buna, Am fost insultata la o postare de-a mea de pe pagina de Facebook si as dori sa stiu daca pot face plangere penala impotriva persoanei care m-a ... (vezi toată discuția)