avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale O chitanta gresita
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

O chitanta gresita

As dori sa stiu care sunt sansele sa castigam in instanta daca intentam proces la o persoana(client) cu care nu cadem la pace(trebuie sa ne dea diferenta de bani):
Suntem o firma de curierat si la un moment dat am ajuns sa livram un colet unui client,problema apare in momentul in care in loc sa facem chitanta pe 999.59 valoarea facturi,adica a produsului de la expeditor,adica valoarea produsului,noi am facut chitanta pe 99.59. Problema ii ca,clientul nu vrea sa ne mai dea bani si cu asta basta,zice ca ii vina noastra si nu o intereseaza.Greseala noastra s-a produs cand nota de transport de la expeditor a venit defecta,insemnand ca nu se putea scana codul respectiv de bare ducand la crearea unui nou document de transport nou,pentru a putea merge la client pentru livrare. Aici apare problema in sensul ca atunci cand s-a creat documentul de transport,s-a creat cu 99,59(suma gresita) in loc de 999,59( suma corecta) care chitanta la randui a fost generata gresit. Ce sanse sunt sa recuperam banii? Multumiri.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:49, 11 Noiembrie 2014
Multumesc pentru raspunsuri
av_silvia_margineanu a scris:

Nu cred ca este o paguba asa mare la o astfel de firma, si nici nu este vina clientului ca Dvs ati emis o factura greșita.

Factura e intocmita cu valoarea corecta, chitanta este gresita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relatii magazin online - firma curierat gatanmarius gatanmarius Buna seara! In prezent dezvolt un magazin online si caut colaboratori pentru livrare. Am primit azi o oferta buna dar sunt un pic in ceata cu procedura de ... (vezi toată discuția)
Din greșeală, am trimis unui client un produs gratuit (am omis să trecem pe awb valoarea rambursului) dar el pretinde că a plătit curierului expediția. cum ne putem recupera banii? cosmin_adrian cosmin_adrian Buna ziua, Noi operam un magazin online in Cadrul Emag (suntem parteneri) si avem o problema cu un client caruia i-am trimis un produs gratuit omitand sa ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de avocat? kotelvero kotelvero As avea o nelamurire, vreau sa dau in judecata pe cineva.Pe scurt,i s-a emis o chitanta gresit,o suma mult mai mica decat valoarea facturi: in loc de 999,59 ... (vezi toată discuția)