avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Apa oprita, pentru locatarii restanti
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Apa oprita, pentru locatarii restanti

Vreau sa stiu daca asociatia de proprietari poate opri cand vor ei accesul pentru apa calda, avand in vedere ca sunt 2 restantieri pe scara.

Mentionez faptul ca eu sunt cu intretinerea la zi si nu pot beneficia de apa calda.

Cei 2 restantieri nu au fost dati in judecata, avand sume destul de mari de plata.

Cum as putea eu sa procedez in mod legal avand in vedere acest abuz?
Cel mai recent răspuns: tomasso , utilizator 20:15, 11 Noiembrie 2014
Instalarea boilerului electric poate fi o solutie pentru asigurarea acm.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O problema cu apa rece de la apa nova..... IonCristi79 IonCristi79 Buna ziua! Ma numesc Serbu Cristi locuiesc in Bucuresti sectorul 5. De ceva timp exista o problema la mine in bloc legata de apa rece de la Apa Nova. Avem ... (vezi toată discuția)
Debransare gaz la centrala de bloc cathy1220 cathy1220 Buna ziua, Am nevoie de sfatul dvs: Am cumparat de curand un apartament intr-un bloc nou care are centrala de bloc. De cateva zile s-a taiat gazul la ... (vezi toată discuția)
Apa calda oprita pe coloana liviufgv liviufgv Salutare, De curand pe scara unde locuiesc s-a oprit apa calda, dar doar pe coloana unde e ste apartamentul restantier. Pe celelalte 2 coloane apa calda ... (vezi toată discuția)