avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 265 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mai este necesara repartitia de la AJOFM la angajare?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mai este necesara repartitia de la AJOFM la angajare?

Buna ziua,

Vreau sa angajez doua persoane aflate in urmatoarea situatie: una a beneficiat de ajutor de somaj in urma cu mai mult timp (pana in iunie 2014), cealalta si-a incheiat contractul de munca cu angajatorul sau prin acordul partilor pentru a se angaja la mine. In acest caz mai este necesara declararea locurilor vacante la AJOFM respectiv obtinerea repartitiei, avand in vedere ca niciuna dintre aceste persoane nu este inregistrata la AJOFM in cautarea unui loc de munca si de asemenea posturile nu vor fi vacante mai mult de 5 zile.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:38, 11 Noiembrie 2014
Dispozitia de repartitie de la AJOFM nu este un document obligatoriu pentru angajare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

situatie repartitia somaj ionela11 ionela11 Buna seara, Va rog sa ma ajutati in ce situatie este necesara obtinerea repartitiei de la AJOFM la angajarea unei persoane, care este baza legala si cui ... (vezi toată discuția)
Noi angajari nicoleta_dumitrache nicoleta_dumitrache pt. a angaja o persoana care nu a mai avut serviciu, doar ajutor social, mai trebuie la angajare repartitie de la somaj? multumesc mult. (vezi toată discuția)
Formalitati de efectuat la ajofm in mometul unei noi angajari OanaLH OanaLH In momentul in care vreau sa angajez un om in firma, cei de la AJOF cer sa depui la ei anexa1 - privind situatia locurilor vacante! Firma a gasit pe cont ... (vezi toată discuția)