avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Retur marfa si nerestituire plata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Retur marfa si nerestituire plata

buna ziua, am si eu o mica nelamurire.
SRL(1) cumpara de la alt SRL(2) marfa din valoare de 4000lei (bani achitati prin OP). srl1 returneaza marfa (neconforma) si srl2 o primeste totodata emitand factura de retur.
srl1 printr-o notificare cu confirmare de primire solicita, restituirea valorii marfii returnate , iar srl 2 nu vrea sa restituie banii.
ce este de facut?????
Cel mai recent răspuns: laurual , utilizator 08:38, 17 Noiembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
marfa a fost returnata , firma care a primit marfa retur a emis factura pe "-" semnata de ei .Le am facut o norificare (confirmare de primire) de restituire a sumei dar acestia nu au facut nimic in acest sens.Acum eu vreau sa-mi solicit restituirea sumei printr-o actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare active Va supun atentiei urmatoarea speta: printr-un ct de cesiune doua persoane fizice cumpara toate partile sociale ale unei SRL(srl1) si inclusiv toate activele ... (vezi toată discuția)
Cu ce document returnezi banii incasati la un retur marfa BG BG Buna ziua! Cu ce document poti returna banii incasati in situatia in care se realizeaza returul de marfa? Pentru marfa retur se face o factura de stornare, ... (vezi toată discuția)
Retur buna ziua, am cumparat de la kirby un aspirator. am facut retutr ... Lidia_icobescu@yahoo.com Lidia_icobescu@yahoo.com Buna ziua, am cumparat de la Kirby un aspirator. Am facut retutr la el in primele 14 zile. Au facut o factura de retur cu suma achitata, in care se specifica ... (vezi toată discuția)