avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... radiere masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

radiere masina

Cum pot sa găsesc o persoana căruia iam vândut o mașină acum 14ani și nu am radiato și tot eu plătesc impozitul pe ea
Cel mai recent răspuns: nea_marin , utilizator 14:22, 11 Noiembrie 2014
Pentru raspuns la obiect sunt necesare furnizarea de minimum de date concrete
Ati vandut bunul mobil prin incheiere de document autentificat ,prin unitate specializata,sau ati dat masina contra unei sume de bani dar fara intocmire de documente justificative?
Daca cunoasteti identitatea cumparatorului ,puteti incerca sa solicitati relatii la SPR evidenta auto
Exista posibilitatea ca in intervalul scurs de 14 ani de la vanzare ,bunul mobil sa fi fost instrainat sau chiar casat
Atentie ca autoritatea fiscala dispune radierea bunului auto de pe rolul dvs fiscal conditionat de achitarea debitelor in evidenta
Termenul de finalizat procedura de radiere/inmatriculare auto este de 30 de zile de la data incheierii documentului de achizitie
Exista varianta sa solutionati rapid radierea bunului mobil de pe rolul dvs fiscal
Succes !
Eu in urma cu mai multi ani cand am vazut masina mi-a trebuit doar actul de vanzare-cumparare facut la un birou de acte auto + cartea tehnica. Nu mai stiu daca mi-a trebuit si copie dupa buletinul cumparatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere impozit alyyinutz alyyinutz Cum se poate scoate de la impozit un reno twingo daca au fost scoase numerele rosii si dupa aceea am vandut masina cu tot cu acte .cei de la primarie le ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta si nu gasesc proprietarul maria tun maria tun Am vandut o masina si nu gasesc proprietarul.Mentionez ca eu platesc impozitul si imi vin amenzi de rovinieta acasa.Ce pot sa fac???:(( (vezi toată discuția)
Înmatriculare fara cartea masinii Farcasel Farcasel Buna ziua. Am o problemă, am cumpărat o masina de la cineva din Constanța care nu a înscris masina pe numele lui,masina fiind înscrisă in prahova .acum ... (vezi toată discuția)