avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Radiere impozit
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Radiere impozit

Cum se poate scoate de la impozit un reno twingo daca au fost scoase numerele rosii si dupa aceea am vandut masina cu tot cu acte .cei de la primarie le trebuie certificat de distrugere dar nu mai gasesc nici masina nici actele
Cel mai recent răspuns: alyyinutz , utilizator 18:21, 3 Decembrie 2018
Daca ati vandut masina inseamana ca detineti contract de vanzare cumparare in baza caruia autoritatea fiscala poate dispune radierea auto de pe rolul dv fiscal
Daca ati vandut masina ,ar trebui sa o puteti urmari prin SPR evidenta auto
Actele masinii nu mai puteti sa le detineti deoarece legal vanzatorul are obligatia sa instraineze bunul mobil cu documentele aferente
Dar dar nu am facut contract de vanzare
Dar dar nu am facut contract de vanzare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto LidiaStoicu LidiaStoicu Imi puteti da un exemplu de cerere pentru radierea unui autoturism din circulatie? Am vandut acum 4 ani un autoturism,am facut contract,actele originale le-am ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta cu acte cu tot stefanreman stefanreman buna! sotia si-a vandut masina de vreo 3 ani,cu toate actele masini,cumparatorul nu sa mai intors sa treaca masina pe numele lui.nici nu stim cine este.am ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta si nu gasesc proprietarul maria tun maria tun Am vandut o masina si nu gasesc proprietarul.Mentionez ca eu platesc impozitul si imi vin amenzi de rovinieta acasa.Ce pot sa fac???:(( (vezi toată discuția)