avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Scutit de impozit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Scutit de impozit

Buna ziua, imi spuneti va rog pentru un programator angajat la stat este scutit de impozitul pe salarii? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:37, 11 Noiembrie 2014
Institutiile publice nu au cum sa indeplineasca conditiile prevazute de Ordinul ministrului muncii, familiei, protectiei sociale si persoanelor varstnice, ministrului pentru societatea informationala si ministrului finantelor publice nr. 539/225/1479/2013 privind incadrarea in activitatea de creatie de programe pentru calculator.

Prin urmare, un angajat la stat nu poate beneficia de scutirea de impozit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare programator voncid voncid Poate sa imi spuna cineva sau exista un site undeva, unde se pot gasi informatii despre facilitatile pe care le au programatorii? In sensul ca angajatorul ... (vezi toată discuția)
Studii pentru ocupatia 251202 (programator) Popu Popu Buna, pentru ocupatia programator (COR 251202) se cer studii superioare. Un absolvent al Facultatii de Electronica si Telecomunicatii, Sectia Comunicatii ... (vezi toată discuția)
Ordin deducere impozit programatori geanina90 geanina90 Buna ziua, Eu a terminat specializarea Matematici Aplicate. Aceasta specializare nu se gaseste in lista specializarilor scutite de plata impozitului pe ... (vezi toată discuția)