avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bilete balul bobocilor.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bilete balul bobocilor.

Bună ziua,

Aș vrea să știu dacă este necesar ca biletele de intrare pentru balul bobocilor organizat de o anumită facultate, necesită serie și număr și dacă se plătește ceva la stat.

Dacă nu au serie și număr, ce lege se încalcă?

Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: alexciuta , utilizator 18:42, 12 Noiembrie 2014
Biletele de intrare la balul bobocilor trebuie sa contina obligatorie: numar, serie, denumirea organizatorului, codul de inregistrare fiscala, sediul, data spectacolului si tariful biletului. Ele se broseaza in carnete de cate 100 de file si se inregistreaza la finantele locale.

Daca nu au serie si numar si nu sunt inregistrate la finante riscati sa savarsiti o infractiune de evaziune fiscala.

Ar fi indicat sa treceti pe la finantele locale sa obrineti mai multe informatii.

Îmi puteți spuneți ce lege se încalcă mai exact? Și cum se poate reclama o astfel de evaziune fiscală, anonim?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe aplicabile biletelor la un eveniment Sdragos Sdragos Buna ziua, as dori sa organizez impreuna cu alte 3 persoane fizice un eveniment (petrecere) cu acces pe baza de bilete pentru ~300 de persoane. Mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)
Imi raspunde si mie cineva? organizare spectacol gabitza1980 gabitza1980 Buna seara.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: eu si sotul meu suntem solisti de muzica populara.Vrem sa organizam un spectacol pe 20 iulie in satul sotului ... (vezi toată discuția)
Organizare eveniment cu taxa de intrare de catre o asociatie aatcda aatcda Buna ziua, Proaspat am infiintat o asociatie in sprijinul copiilor cu dizabilitati si vrem sa organizam un eveniment de ziua copilului. Problema este ca ... (vezi toată discuția)