Buna , am vazut site-ul dumneavoastra si pagina de facebook si asi dori sa vad daca ma puteti ajuta si pe mine cu un raspuns .
In data de 11.10.2014 la ora 02:20 am fost oprit de catre agentii de politie , care nu mi-au cerut prezentarea sau actele masinii, ci sa ma dau jos si sa suflu in etilotest, rezultatul fiind 0.72 in aer , in 5 minute eram la spital unde mi.a fost luata o singura proba de sange.
Am baut cam mult in seara aceea , am inceput pe la 9 sa beau : bere 5% cam 500 ml , Alcool 40% din ce am vazut cand am ajuns acasa ar fi intre 150 ml si 500 ml , si cam 150ml de vin 14%.
Am condus 20 de km cam intr-o ora , era ceata densa si nu am faruri de ceata , si am mai stat cam o jumatate de ora in oras pana sa fiu oprit .
Doi dintre prieteni au dat declaratii ca am baut doar un pahar de tarie si unul de bere , mie nu mi s-au luat declaratii doar am semnat cateva foi.
Agentul care ma oprise mi-a spus chiar inainte sa ies din sectie ca ar fi mai bine daca asi plati 140 de lei , acum nu stiu sigur pentru ce , pentru sange ,sau pentru recalculare.
La mine am declaratie in care apar numele parintilor si mai am dovada care e bifata la : fara drept de conducere .
Acum a trecut o luna si nu am primit nimic de la poltie , am lasat 3 numere pentru contact si nimic .
Daca ajunge la parchet sau judecatorie si primesc 3 luni suspendare , suspendarea incepe de pe data de 11.10.2014 nu ? Aceasta fiind ziua in care am ramas fara permis.
Asi vrea sa stiu :
de ce dureaza asa de mult pana sa imi vina acasa amenda?
cand incep zilele de suspendare ?
pana sa inceapa procesul pot cere de la politie un drept de circulatie?
daca circul acum cu masina ce se intampla ?
permisul in baza lor de date inca e valabil ?
pot circula si daca sunt oprit sa le spun ca nu tin actele in masina si ca le-am uitat acasa si sa imi dea amenda ?
daca sunt in afara tarii , in italia pot sa circul cu masina atata timp cat acasa nu mi-a venit nimic?
vreau sa stiu ce se plateste si ce nu se plateste :)
de la politie mi-a zis ca voi avea de plata 4000 lei :)) sa fin seriosi acum...
stiu ca sunt amenzi ce trebuie platite si amenzi ce nu trebuiesc neaparat platite , cum ar fi amenzile cand te bati si iti vine acasa AMENDA DE CIRCULATIE ...mie asa mi'a venit si e la alegerea mea daca sa o platesc sau nu .
Doar asta vreau sa stiu, cum e treaba cu amenzile , ce voi avea de platit si cam ce sume vor fi,minum si maxim dupa cum ati auzit sau ati patit :)