avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de mediu pentru un autoturism inmatriculat in2008 ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de mediu pentru un autoturism inmatriculat in2008 Romania si recuperata de primul proprietar

Buna ziua,

Am nevoie sa imi comunicati daca mai trebuie sa platesc taxa de mediu in situatia prezentata mai jos:

Am achizitionat un autoturism Volkswagen golf 3 ,fabricat in 1997.Taxa a fost platita in 2008 cand a fost inmatriculat autoturismul in Romania si pana in acest moment a fost si restituita.Pentru a putea sa o inscriu pe numele meu ca propietar ce taxe trebuie sa platesc ?
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 15:12, 17 Noiembrie 2014
Inclusiv taxa de mediu trebuie plătită.
Timbrul de mediu trebuie platit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transcriere auto inmatriculat persoana cu handicap septimiusdoru septimiusdoru Buna ziua ! Doresc sa achizitionez de la o persoana cu handicap un autoturism Volkswagen care a fost inmatriculat in 09/2009 prin scutire de la plata taxei de ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu platita de doua ori izabela 67 izabela 67 Am cumparat o masina fabricat in 2002,Euro 4.In anul 2006 a fost inmatriculat in tara. In 2008 s-a vandut si a fost inmatriculata pe numele doamnei de la care ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism din 2009 bog-dan bog-dan Buna ziua, Am cumparat in anul 2009 un autoturism Dacia Logan (nou). In prezent as vrea sa il vand si as vrea sa stiu daca persoana care va achizitiona ... (vezi toată discuția)