avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vanzare cladire de la persoana juridica la persoana ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vanzare cladire de la persoana juridica la persoana fizica, firma suspendata

Am un imobil ipotecat la banca la CREDITE NEPERFORMANTE pe firma,iar firma este suspendata de 3 ani. As dori sa vand imobilul. Am 2 clienti persoane fizice,unul prin credit bancar si altul are numai jumatate din banii de pe imobilul luand diferenta peste 6 luni din banca.As vrea sa vand imobilul .
Se poate? Si daca da, ce trebuie sa fac in legatura cu actul de vanzare? Ce acte imi trebuie fiind firma suspendata si fiind si la credite neperformante? Va rog,un sfat. Va multumesc,anticipat!
Cel mai recent răspuns: Consilier Juridic Arad , Consilier juridic 22:07, 12 Noiembrie 2014
Pentru a putea vinde imobilul va trebui sa reluati activitatea firmei si sa va achitati datoriile fata de banca pentru a ridica ipoteca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament ipotecat crisselena crisselena buna ziua.va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: am cumparat un apartament cu credit la banca pe 30 de ani, garantat cu ipoteca pe ... (vezi toată discuția)
Vânzare apartament ipotecat a_crihan2005@yahoo.com a_crihan2005@yahoo.com Bună ziua...Am achiziționat un apartament în 2008 cu credit pe 15 ani...rata este de 400€ pe lună...Jumătate plătim noi;jumătate părinții....acu ... (vezi toată discuția)
Am o problema,va rog putin ajutor catalinush catalinush Buna ziua,am o mica mare problema,tatal meu a imprumutat bani de la 3-4 banci,sincer nu stiu cum toate i-au dat bani,credit de consum si de aproape 1 an de ... (vezi toată discuția)