Salutare,cum se procedeaza pentru aceasta situatie: in urma cu ceva ani am intrat in anumite litigii cu o anume persoana , a urmat alti ani de instante acesta cerea O Hotarare care sa tina loc de act autentic acesta a pierdut definitive si irevocabil in instant dupa o perioada ma acuzat si chiemat pentru tentative de inselaciune la politie in urma audierilor si a probelor a pierdut si acolo ba mai mult parchetul a emis o rezolutiune in care spune ca reclamantul a avut intenti de rea credinta si paratul a demonstrate buna credinta, tot in rezolutie se specifica ca reclamantul nu a platit suma pe care o sustine in instant civila ca a platit-o .
Acum am avut pe rolul instantei civile un nou proces avand accelasi obiect de judecata Hotarare care sa tina loc de act autentic, chiar daca am o hotarare definitiva si irevocabila instant sa pronuntat si in favoarea reclamantului tot irevocabil dupa ce a respins recursul depus de mine,
Cum se procedeaza pentru Exercitarea unei actiuni in revizuire intemeiata pe contrarierea de Hotarari ??? ce se poate face in aceasta situatie?? chiar daca am o rezolutie a unui dosar penal in care se demonstreaza reaua credinta a reclamantului , si mai mult o Hotarare definitiva si irevocabila ,
dilema mea este : definitiv si irevocabil nu inseamna ca nu mai exista cale de atac pe acel motiv???
va multumesc pt ajutor si pt timpul acordat
Csm???
Phantom79
Unde ma pot adresa pentru faptul ca instant penala a dat o rezolutie in care in calitate de prat nu am nici o vin ba mai mult am dovedit buna credinta si ... (vezi toată discuția)