avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... suspendarea permisului de conducere in italia!
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

suspendarea permisului de conducere in italia!

Buna seara!am 30 de ani si am gasit pe un site un job ca sofer profesionist in italia!am acceptat si am plecat acolo,dupa cateva zile de lucru am fost oprit de o patrula de politie stradala pe o autostrada,am fost sanctionat cu amenzi in valoare de 7000 de euro si mi a fost retinut permisul de conducere pe o perioada de 90 de zile,licenta de transport fiind expirata si camionul neavand anvelopele bune si probleme la tahograf,bineinteles ca firma s a retras si a fugit de responsabilitate,va rog daca pute ti sa ma ajutati cu o idee cum imi pot lua inapoi permisul de conducere,ambasada romaniei din italia de la roma nu rasp la tel,am sunat la mai multe cabinet de avocatura dar nimeni nu are nici o idee,va multumesc!
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 22:53, 13 Noiembrie 2014
Logic ar fi sa intrebati un avocat italian, nu un avocat roman.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! suntem angajați prin agenție la o firma de transport ... OanaAndreea21 OanaAndreea21 Buna ziua! Suntem angajați prin agenție la o firma de transport din Italia. Suntem șoferi de camion! Lucram 3 luni pe comunitate cu 3 săptămâni acasă! ... (vezi toată discuția)
Permis expirat reținut în italia Fiatgrandepunto Fiatgrandepunto Un permis expirat de câteva luni reținut în Italia fara a fi suspendat dreptul de a conduce ,in PV am fost trecut că rezident eu fiind turist de fapt.La ... (vezi toată discuția)
Asistenta juridica conycony conycony Buna seara Am nevoie de o indrumare pentru a obtine un certificat de asistenta juridica pentru munca in comunitate, de la un avocat...care ar fi pasii de ... (vezi toată discuția)