avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vreau sa cumpar un teren care are o ipoteca de 450 000 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vreau sa cumpar un teren care are o ipoteca de 450 000 euro la o firma din Bucuresti

Buna dimineata,

Vreau sa cumpar 750 mp dintr-un lot de 1500 de mp.de la o societate.
terenul (1500 mp) este ipotecat la o societate din Bucuresti pentru suma de 450 000 euro .
Vanzatorul in prezent vinde cei 750 mp cu suma de 72 500 euro, vrea sa facem promisiunea de cumparare la notar si sa-i platim initial 12 500 euro (bani pentru dezmembrare , impozite etc)iar diferenta sa o platim societatii din Bucuresti,societatea din Bucuresti si-a trimis acordul si spune ca va fi prezenta la semnarea actelor si la primirea banilor.
Eu si sotul meu am insistat ca la promisiunea de cumparare sa le dam bani doar pentru dezmembrare dar nu sunt de acord sub nici o forma, datorita acestui fapt noi am inceput sa avem suspiciuni si am oprit tranzactia.Am rugamintea la dumneavoastra sa ne spuneti la ce RISCURI ne putem expune cumparand aceasta bucata de teren in circumstantele de mai sus. Va multumim anticipat.
Ultima modificare: Joi, 13 Noiembrie 2014
marinamarina, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:10, 15 Noiembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc foarte mult pentru raspuns.O zi minunata va doresc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Noiembrie 2014
marinamarina, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am tot scris si iarasi scriu: aveti 72.000 de euro pe care-i jucati la ruleta (ca de fapt asta faceti!) si nu aveti cateva sute, hai o mie, sa fiti reprezentata si sfatuita de un profesionist/avocat :slap:
Mi-as dori sa nu fie asa in cazul d-voastra, din pacate e plin forumul de ,,speculanti" (cititi pacaliti/inselati/escrocati) care vin si cer ajutorul dupa !
Subscriu celor scrise de @dlGoe, un raspuns eficient trebuie bazat pe analiza concreta a documentelor, avand in vedere desigur suma pusa in joc. Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revendicare pamant alexandra228 alexandra228 Buna seara. Bunica mea are 2000 mp de pamant, iar acum 3 ani i-a dat nepotului ei 500 mp cu act de vanzare-cumparare, restul de 1500 mp il cultiva ea. Luna ... (vezi toată discuția)
Acces dezmembrare aliaz aliaz Buna ziua, Sunt proprietarul unui teren cu suprafata de aprox. 1500 mp (lungime aprox. 150 m, latime aprox. 10 m). Am gasit cumparator pentru jumatatea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc sa cumpăr un lot de 750 mp dintr-un teren ... Elena samson Elena samson Buna ziua, doresc sa cumpăr un lot de 750 mp dintr-un teren in suprafata totala de 3000mp. Sunt 3 proprietari in acte; doamna de la care doresc sa cumpăr ... (vezi toată discuția)