avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire

Buna ziua
In urma unuir credit, am o poprire la banci ,precum si la angajator. Doream sa stiu daca exista o posibilitate de a scapa de poprirea de la angajator. Daca imi schimb locul de munca, creditorii vor afla? ( in ipoteza ca salariul nu mi se va vira pe card ci in mana). Locul actual de munca era mentionat in actele depuse la banca la solicitarea creditului. Multumesc
Cel mai recent răspuns: alipantazi , utilizator 12:43, 13 Noiembrie 2014
Da, va gasesc imediat ce se inregistreaza contractul in Revisal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprirea Mariadav Mariadav Bună seara, în 2017 mi s-a dat datoria creditului de la banca, către un executor. De atunci am și poprire pe un card de debit personal. Din 2013 nu mai ... (vezi toată discuția)
Salariu in contul sotiei smart28 smart28 Buna ziua. Am probleme cu achitarea datoriei catre banci (un credit de nevoi personale simplu). Momentan primesc salariu \"in mana\", insa va trebui sa imi fac ... (vezi toată discuția)
Blocare abuziva cont bancar George1976 George1976 Va cer ajutorul in urmatoarea problema: matusa mea are cardul de salariu la [EDITAT]. In urma cu cativa ani, ea a facut un credit la alta banca pe care i s-a ... (vezi toată discuția)