avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Factura telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Factura telefonie mobila

Am avut surpriza sa primesc factura de telefon pe luna oct. cu un cost suplimentar de 220 ron datorat faptului ca numarul de minute, in reteaua proprie, mi-a fost alocat injumatatit fata de luna precedenta ca urmare a expirarii unei SUPEROFERTE ce a avut valabilitate 24 luni, fara a fi notificat in prealabil de aceasta. Intentionez sa renunt la serviciile operatorului respectiv si sa nu achit costul suplimentar. Care ar fi repercursiunile in acest caz/
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 13:05, 13 Noiembrie 2014
Daca nu mai aveti perioada contractuala ii notificati, achitati debitele si se rezilieaza contractul in functie de ce scrie in contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telecom pe baza nerespectarii tarifelor pitoc pitoc Buna ziua, Situatia este urmatoarea: Avem un contract incheiat pe persoana juridica cu un operator telecom, avem 10 numere alocate, cu minute nelimitate ... (vezi toată discuția)
Operator telefonie mobila refuza trecerea de la abonament la cartela pavel56 pavel56 cu cerere facuta din luna aprilie si octombrie 2015, operator de telefonie mobila refuza trecerea de la abonament iesit din contract, la cartela, fara ... (vezi toată discuția)
Cost suplimentar factura telefon mobil david38 david38 Buna ziua , Numele meu este David , in urma cu doua luni am incheiat un contrat cu o firma de telefonie mobila. Cand am fost sunat ,mi s-a prezentat un ... (vezi toată discuția)