avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Act aditional emis la un contract pfa
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Act aditional emis la un contract pfa

buna ziua
am din 2009 un contract PFA_organizatie ,si pe 12
.11.2014 am primit,spre semnare si acceptare , un AA la contract ,care precizeaza ca incepand cu 15.09.2014 contactul inceteaza ,de drept .In contract se precizeaza ca ,
-"contractul se incheie pt o perioada de minim doua acreditari succesive (sase ani )"
-contactul inceteaza ,la terminarea perioadei pentru care a fost incheiat
sau prin acordul partilor

Mentionez ca au acceptat facturile trimise ,pana la data aceasta nu mi-au facut nici o comunicare .
Car ar fi cea mai buna miscare pe care trebuie sa o fac ?
multumesc !
Cel mai recent răspuns: isokonsulting , Consultant managementul calitatii 07:55, 14 Noiembrie 2014
sa inteleg ca dvs. sunteti proprietarul spatiului ? daca in contract nu se prevede o clauza care sa confere partii dreptul de a rezilia unilateral contractul, atunci este necesar acordul partilor...daca este prevazut dreptul pentru denuntarea unilaterala, rezilierea trebuie notificata cu respectarea termenului de preaviz prevazut in contract.
Multumesc de raspuns
acordul de reziliere este bilateral ! ma surprinde insa data de la care se vrea incetarea contractului ,daca tinem cont ca a fost primita dupa aproape 2 luni !!!
Nu am nimic impotriva sa inceteze contractul incepand cu 15.11 cum este normal ,asta implicand plata facturilor emise.....Nu stiu la ce act legal sa fac referire in adresa de raspuns ?!
actul aditional despre care dvs afirmati ca ar fi ajuns cu o intarziere de peste 2 luni, in realitate a fost trimis cu intarziere...este greu de crezut ca a stat in tranzit postal timp de 2 luni...chiriasul mizeaza in fapt pe acordul dvs ca rezilierea sa opereze retroactiv ...ceva de genul, eu va trimit o solicitare de reziliere in data de 01.11.2014 (dar trec pe document un numar de iesire din firma pe luna septembrie), creez aparenta ca actul a fost trimis in timp util in raport de data pentru care solicit sa opereze rezilierea, la dvs. actul ajunge in mod firesc in luna noiembrie, si uite asa, daca schema imi iese, raman cu banii de chirie in buzunar pentru cele 2 luni...verificati pe plic data oficiului postal expeditor si o sa va lamuriti imediat...sfatul meu ar fi sa le trimiteti un raspuns in care sa le comunicati ca sunteti de acord cu rezilierea contractului, dar nu cu data propusa de ei, ci cu data zilei in care le faceti comunicarea...si, nu uitati sa treceti in actul aditional o clauza prin care sa conditionati rezilierea de plata chiriei pe lunile in discutie...daca simtiti nevoia de ajutor la redactarea documentului, pot sa va ajut.
Aveti dreptate a fost faimoasa schema -semneza repede .ca dupa aia vezi tu ce ai semnat si dovada ca nici macar nu sunt foarte scrupulosi -ca sa nu folosesc alt termen , precizez ca AA nu are numar de iesire ,conform cerintelor ,data este doar cea din titlu-AA NR 4 /15.09.2014 , la contarct 4/2009 ,fara sa faca precizarea si la AA!/2011 prin care contactul dintre persoana fizica si spital; cum a fost initial - s-a transformat intr-un contract intre PFA si spital -
apare in josul paginii o semnatura si stampila ,fara nume in clar .
In plicul primit au fost transmise, prin curier rapid ,ambele exemplare ,curierul primise ordin sa nu plece fara un exemplar semnat de mine,pe loc .Eu am semnat de primire .data si ora .dar am omis -ce e drept, sa pun si stampila PFA
Multumesc pentru ofeta dv de a ma ajuta,am nevoie ,deoarece repet contactul poate inceta ,dar numai incepand cu o data ulterioara primirii AA,si doar cu plata facturilor pe septembrie si octombrie ,deoarece eu consider ca le-au acceptat la plata,spitalul ne avand nicio reactie la primirea facturilor-refuz la plata sau ceva de genul asta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract furnizare internet si telefonie - reziliere giulia1973 giulia1973 Buna ziua, Reprezint si administrez o persoana juridica. Zilele acestea am intentionat sa reziliem contractul de telefonie si internet cu o firma de ... (vezi toată discuția)
Buna seara. mi a terminat contractul orange. fara sa fiu contactat ... udith udith Buna seara. Mi a terminat contractul Orange. Fara sa fiu contactat telefonice cu O ofeta,au marit abonamentul fara acordul meu. Am reclamat sí au zis ca cu ... (vezi toată discuția)
Incetare contract cu companie cablu si telefonie fara daune mihaiddx mihaiddx Exista lege pentru incetarea unui contract fara daune. Compania de telefonie solicita plata tuturor facturilor pina la terminarea contractului ei numesc tot ... (vezi toată discuția)