avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren arabil pasune si faneata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren arabil pasune si faneata

Am cumparat de curand o casa la periferia orasului cu ceva pamant catalogat ca pasune, arabil,faneata si padure.
Sant diverse parcele .
Problema este ca eu nu inteleg care este diferenta intre pasune faneata sau arabil. Oare chiar merita sa platesc o gramada de bani pentru schimbarea de nume a parcelelor?
Acum cu legea noua am inteles ca sant foarte multe probleme cu vanzarea de terenuri :((
Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: gheorghe1938 , utilizator 12:34, 8 Februarie 2016
Ati preluat terenul cu destinatia care figura in cartea funciara si la rol agricol.De ce vreti sa o schimbati, vreti sa construiti pe acel teren?
Va rog, care este diferenta dintre teren arabil si faneata sau pasune?...dupa noul cod fiscal unde clarifica acesta situatie?...va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare categorie de folosinta teren intravilan pasune in curti contructii SaraDenisa SaraDenisa Buna seara. Detin un teren intravilan care are trecut in cartea funciara la categoria de folosinta ; pasune. As dori sa schimb categoria de folosinta in curti ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie teren arabil in faneata/padure/livada am ... danutza33 danutza33 Schimbare destinatie teren arabil in faneata/padure/livada Am un teren arabil extravilan de 1 ha+ si as vrea sa ii schimb destinatia in orice altceva ... (vezi toată discuția)
Scoatere teren din circuit agricol G.V. G.V. Buna ziua, am o intrebare, am un teren intravilan, si vreau sa construiesc pe el.La primarie mi-a spus ca nu se da autorizatie de contruire pana cand nu este ... (vezi toată discuția)