avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... compensare CO la incetare contract
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

compensare CO la incetare contract

Buna ziua,

O salariata a incetat contractul cu 01.10.2014.(transmis revisal )
Cum procedez acum pentru compensarea CO neefectuat?Mai pot sa-i dau dupa ce a incetat contractul cu 01.10.2014? Cum inregistrez in D112? La ce luna?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:08, 14 Noiembrie 2014
I se poate face compensare Co , chiar daca raportul de munca a incetat.
Avand in vedere ca a incetat in octombrie 2014, plata compensatiei se poate efectua odata cu achitarea drepturilor salariale aferente lunii octombrie 2014 (banuiesc ca se achita in luna noiembrie).
am spus ca data incetarii este 01.10.2014, deci pe octombrie nu mai are prezenta...ultima luna lucrata fiind septembrie, care s-a incheiat...
Nu cred ca are relevanta ultima zi lucrata , intrucat niciun text de lege nu se refera la asa ceva cand reglementeaza incetarea raportului de munca.

Daca este sa ne raportam la ultima zi lucrata, atunci compensarea trebuia sa apara in statul de plata al lunii respective , inclusiv in D112.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie limita de varsta Daliborka Daliborka Buna seara in cazul unei angajate care a intrat la pensie limita de varsta cu data de 18.01.18, a lucrat in invatamant ; in perioada iunie 2016-17.01.18 a ... (vezi toată discuția)
Compensare concediu odihna in bani cristina29 cristina29 Buna ziua! Conform Codului Muncii, concediul de odihna neefectuat se compenseaza in bani doar la incetarea contractului de munca. Dar daca acest CO nu s-a ... (vezi toată discuția)
Drepturi banesti dupa demisie breman breman Am lucrat la o firma un an si jumatate. In cursul lunii octombrie a acestui am am demisionat. Pana in luna octombrie am avut 10 zile de concediu de ... (vezi toată discuția)