avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Poate fi inlocuit asociatul unic al unei societati ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Poate fi inlocuit asociatul unic al unei societati comerciale

Buna ziua. Intrebarea mea este : poate fi schimbat asociatul unic al unei societati comerciale, fara ca datele societatii sa se modifice?
Cel mai recent răspuns: Andreea Clara Robu , Avocat 23:03, 18 Noiembrie 2014
Va referiti la o cesiune, care se poate.
Faceti decizia asociatului unic si restul procedurii.
Multumesc. Aceasta inseamna ca : 1)vechiul asociat unic face o cesiune catre noul asociat unic a partlor sociale si 2)trebuie ca aceasta sa se faca la notar public?
nu neaparat. Pot fi facute si de un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune si majorare capital social cu aport popescu_car popescu_car Am mare nevoie de ajutor. Am asociat unic care iese si intra altul tot ca asociat unic care pe langa capitalul social de 200 ron vrea sa aduca un utilaj de ... (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale ioanaleanca ioanaleanca Buna ziua, as dori o informatie in legatura cu cesiunea de parti sociale. Am o societate care are un asociat unic, acesta vrea sa cedeze toate partile sociale ... (vezi toată discuția)
Modificari societate comersiala sorincapitanescu sorincapitanescu Sunt asociat unic intr-o societate comerciala La Reg Com trebuie sa modific sediul social, sa mentionez inchiderea unui punct de lucru desfiintat si sa ... (vezi toată discuția)