avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare - cazier judiciar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare - cazier judiciar

Buna ziua,din luna iulie am o amenda neplatita la rutiera in valoare de 180 de lei iar astazi la angajare mi-sa cerut si cazierul judiciar .
Pot primi cazierul judiciar chiar daca am o amenda neplatita la rutiera?Multumesc.Imi cer scuze daca am gresit categoria.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:52, 14 Noiembrie 2014
Puteti scoate linistit cazierul. Nu are legatura cu aceasta amenda. Daca va trebuue ceva de la ANAF va trebui sa o platiti in schimbul eliberarii înscrisurilor solicitate.
Daca aveti nevoie de o adeverinta de la primarie, figurati deja ca datornic la Directia de taxe si impozite.
Amenda respectiva nu figureaza in cazierul judiciar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier anca33a anca33a buna ziua daca sunt amenzi neplatite se elibereaza cazierul? multumesc (vezi toată discuția)
Cazier judiciar? Li_Ra Li_Ra Daca o persoana are o amenda veche neachitata i se poate elibera cazierul judiciar? Influenteaza cu ceva faptul ca amenda aceea nu a fost platita? Multumesc! (vezi toată discuția)
Poprire cont ralucutza mica ralucutza mica Am o datorie ca persoana fizica (impozitul plus o suma mare de dobanzi si penalitati) pentru care am primit o somatie si instiintare de poprire cont. In ... (vezi toată discuția)