avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare teren

Am un amic care are un teren de vinzare . Este mostenitor . Sunt 6 de fapt fiecare cu 1/6 . Pe una dintre sesimi sunt mai multi 3-sau 4 . La semnarea antecontractului trb sa fie toti cei 3-sau 4 , sau ajunge un reprezentant ( fara imputernicire ) . Unul este plecat din tara dar vrea sa vinda . Cumparatorul se grabeste
Cel mai recent răspuns: ContSters335821 , utilizator 10:43, 15 Noiembrie 2014
Nu se poate face vânzarea fara titularul de drept, sau procura speciala.
am banuit eu . multumesc
D-na avocat, eu nu cred ca lucrurile sunt asa simple!
Imi miroase a mostenire nedezbatuta, cu unii care vin la succesiune prin reprezentare, o intreaga babilonie.
Sa dea Domnul sa fie toate lucrurile ok, dar...
are certificat mostenire 1/6

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare care tine loc de act de vanzare-cumparare niculaucarmen niculaucarmen printr-o procura incheiata in luna martie 2008 sunt imputernicit sa vand dreptul de proprietate a unui teren. In aceeasi procura este mentionat si faptul ca ... (vezi toată discuția)
Cedare titlu de mostenitor ada.armina ada.armina Buna seara,am si eu o problema.Detin 1/4 din proprietatea care a apartinut bunicilor din partea mamei(care a decedat de ceva ani).Celelalte 3/4 sunt detinute ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie alin_iancu 2001 alin_iancu 2001 Buna ziua , as dori si eu o informatie sau un sfat daca se poate. Vecinul ,eu ma lasat de buna voie pe pamant la el (am martori) ... (vezi toată discuția)