avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sarcina cu risc maternal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sarcina cu risc maternal

daca poate cineva sa ma ajute : medicul de medicina a muncii mi-a dat o recomandare cu 120 de zile risc maternal.
ce se intampla daca medicul de familie mi-a dat 50 iar eu am pierdut sarcina care era cu probl. serioase ????? se intrerup cele 120 de zile sau pot in continuare beneficia de ele prin medicul de familie ????
Cel mai recent răspuns: Samoila Georgeta P.F.A. , Consultant resurse umane 22:09, 14 Noiembrie 2014
Conform OUG 96/2003 privind protectia maternitatii la locurile de munca, salariatele lauze au dreptul la concediu pentru risc maternal.
Banuiesc ca dupa ce ati pierdut sarcina nu va simtiti bine, mergeti la medicul de familie, este singurul care poate sa va acorde concediu pentru risc maternal in continuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se acorda concediul de risc maternal adelyna87 adelyna87 In ce conditii se da concediul de risc maternal si pe ce perioada? Eu sunt in a 4 a luna de sarcina si imi este f rau. Am avut deja 23 de zile de medical de la ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal cpop3330 cpop3330 Medicul de medicina muncii recomanda concediu de risc maternal de 120 zile pana in a 31 saptamana de sarcina.Gravida a beneficiat de 24 zile pe noiembrie,31 ... (vezi toată discuția)
Risc maternal Fely39 Fely39 Buna seara!Lucrez din data de 23.05.2014.Sant insarcinata in 26 saptamani si sunt in risc maternal.Riscul maternal se termina in data de 03.03.2015.Pot sa-mi ... (vezi toată discuția)