avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj

Buna seara ma numesc Dana sunt divorțata de 3ani si nu am facut partaj fostul soț e plecat din tara si eu am rămas in casa am un băiat de 14 ani care e in custodia mea .Dar întrebarea mea este vreau sa fac partaj dar el nu e de acord cu nici o propunere si nici nu am nici o adresa de a lui pot sa înaintez acțiunea fara el?l
Cel mai recent răspuns: antondana , utilizator 17:00, 15 Noiembrie 2014
Da, poti face o actiune de partaj judiciar prin instanta, chiar si in lipsa lui...
Daca dvs stati in casa, nu aveti interesul sa incepeti un proces de partaj, strangeti bani in timpul asta pt sulta si va judecati mai incolo, poate in timp, va fi si el de acord cu ceva si nu mai dati banii pe taxe de timbru.
Mulțumesc pentru raspuns
gi-jane2 a scris:

Daca dvs stati in casa, nu aveti interesul sa incepeti un proces de partaj, strangeti bani in timpul asta pt sulta si va judecati mai incolo, poate in timp, va fi si el de acord cu ceva si nu mai dati banii pe taxe de timbru.

Da adevărat ar trebui sa nu ma intereseze dar când vine locuiește cu noi si e nu e plăcut pt mine si băiatul meu ca se duce la jocuri de noroc si ia din casa si vinde sa aibă bani si vine cu prieteni si bea fumează si ne stresează psihic si nu avem liniște

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort... sau nu -renuntare la judecata soniamarcel soniamarcel Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema: -am fost casatorita 11 ani -anul trecut pe 14 mai sotul meu a parasit domiciliul si s-a mutat ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune ContSters282316 ContSters282316 Va rog ajutati-ma si pe mine cu o lamurire. Am plecat din casa in octombrie2009 doar cu hainele, eram insarcinata si am lasat totul in casa. Acum ne judecam ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un raspuns- protectie copil de abuz emotional andreeapitbulita andreeapitbulita buna seara am o intrebare daca ma puteti ajuta cu un sfat fratele meu este casatorit si are un baiat de 9 ani care de la varsta de 6 ani a facut diabet sotia ... (vezi toată discuția)