Buna seara.
In urma cu 2 saptamani am primit o COMUNICARE ADRESA pentru un proces in care sunt "parat".
"In termen de 25 de zile de la primirea prezentei comunicarii,sub sanctiunea decaderii din dreptul de a mai depune probe si invoca exceptii,aveti obligatia de a depune intampinare". Si intrebarea mea este 25 de zile calendaristice sau lucratoare?
Fiind vorba de un proces de "stabilire program vizitare minor"va intreb ce probe sunt acceptate in proces :incrisuri,martori,ascultarea minorei..??
Proble pe care le puteti solicita sunt in functie de cum doriti sa va faceti apararea si in functie de faptul daca sunteti de acord sau nu cu cererea reclamantei/ului sau daca aveti o alta cerere.
Intampinare
xeryus
Ce inseamna intampinare? Am primit prin posta o \" Comunicare Adresa\"in legatura cu un dosar, incepe procesul de divort, in calitate de parat, ca am obilgatia ... (vezi toată discuția)
Divort revenire nume
Raceanu
În calitate de parat va comunicam cain termen de 25 zile de la primirea prezentei comunicari sub sanctiunea decaderii din dreptul de amai depune probe si de ... (vezi toată discuția)