avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort revenire nume
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort revenire nume

În calitate de parat va comunicam cain termen de 25 zile de la primirea prezentei comunicari sub sanctiunea decaderii din dreptul de amai depune probe si de invoca exceptii aveti obligatia de a depune intimpinarea . Nu inteleg nu mai am dreptul de a mai depune probe si invoca exceptii ? Divortul este in Campulung iar eu locuiesc in Ialomita deoare ce nu avem nimic de inpartit si este de comun acord, nu se poate divorta si fara mine?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 15:23, 12 Martie 2019
Iam spus reclamantului ca nu am servici ,si cere cheltueli de judecata pe care nu am de unde le plati Ce pot face in legatura cu cheltuielile de judecata?
Precizati în scris ce solicitați.
Ultima modificare: Marți, 12 Martie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Trebuie să formulați întâmpinare în termen de 25 zile, răspundeți în scris la cele învederate prin cererea de chemare în judecată!
Ar trebui să contractați serviciile unui avocat măcar pentru redactarea întâmpinării.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de depunere a întâmpinării de către pârâți: cine avea obligația de a sesiza depășirea termenului de depunere? adi8165 adi8165 Buna ziua Am un proces de granituire de doi ani jumate si am sesizat acum in dosar o Comunicare Adresa catre parati in care scrie astfel \"in termen de 25 ... (vezi toată discuția)
Chemat in judecata civila Nepotul Nepotul Buna seara, Am fost chemat in judecata pt dezbaterea de mostenire. Am primit o Comunicare in Adresa emisa pe 26 septembrie, ea contine: In legatura cu ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de timbru hot_oliviu hot_oliviu Sint intr-un proces cu o firma. Am cistigat la fond si acum ambele parti au facut recurs. Firma a incercat sa tergiverseze (a folosit o adresa incompleta ... (vezi toată discuția)