avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta CAS, nota de lichidare de la ultimul loc de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta CAS, nota de lichidare de la ultimul loc de munca

Buna seara,astazi mi-sa cerut pentru angajare aceste acte (printre altele)
Adeverinta de vechime de fostul angajator si copie carned de munca,nota de lichidare de la locul de munca anterior,adeverinta privind baza de calcul CAS in ultimele 6 luni de la ultimul loc de munca .Ultimul/singurul loc de munca care l-am avut a fost din Iunie pana la sfarsitul lui August,nu imi amintesc sa fi primit una din acestea,tot ce mi-sa dat au fost,copie dupa contract,copie dupa analize si copie dupa cererea de demisie,de unde ar trebui sa aduc actele astea?multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:07, 15 Noiembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
pai trebuie sa am actele acelea chiar daca am lucrat doar 2 luni?
~ Conținut șters la cerere ~
Lukas94 a scris:

... adeverinta privind baza de calcul CAS in ultimele 6 luni de la ultimul loc de munca ......

Probabil va referiti la adeverinta cu veniturile din ultimele 6 luni inainte de incetarea raportului de munca, pe baza carora s-a calculat contributia pentru concedii si indemnizatii.

Daca este vorba despre adeverinta privind baza de calcul a cass pe ultimele 6 luni , atunci aceasta se elibereaza de catre fostul angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma nu elibereaza fisa de lichidare AvaStefania AvaStefania Buna ziua! Mi-am dat demisia in iunie anul acesta si am stat in preaviz pana in iulie. In luna august am primit actul care demonstreaza ca s-a incheiat ... (vezi toată discuția)
Nota de lichidare mihailalexandru mihailalexandru Buna ziua, am o intrebare. In data de 31.01.2014 am inaintat demisia catre seful meu acesta fiind de acord cu demisia mea (art 55, cu acordul partilor). ... (vezi toată discuția)
La interviurile de angajare am spus ca ultim job unul care nu a fost ultimul, ci antepenultimul. ce sfat îmi dați dacă firma îmi cere actele de la ultimul angajator? Nimac Nimac La interviuri am spus ca ultim job un job care nu a fost ultimul ci antepenultimul. Firma îmi cere următoarele acte de la ultimul angajator la momentul ... (vezi toată discuția)