avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Auto din Jersey(UK) help:)
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Auto din Jersey(UK) help:)

Buna seara, as vrea sa stiu si eu daca exista taxa vamala pt o masina adusa din Jersey(Regatul unit al Marii Britanii) ? Am cumparat masina zilele trecute dar am doar un certificat de export , desigur si certificatul masinii si acum as vrea sa o inmatriculez .
Cel mai recent răspuns: marris , utilizator 07:05, 4 Decembrie 2014
Trebuie platita taxa de mediu.
Taxa de mediu stiu , multumesc , eram interesat de taxa vamala.
Deocamdata Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord este stat membru UE. Nu aveti de platit taxa vamala.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Noiembrie 2014
Admin, administrator
Multumesc mult . Sper sa fie ok.
Am cautat mai multe informatii pe internet si se pare ca Insula Jersey este independenta , ""Apărarea și relațiile internaționale sunt asigurate de Regatul Unit, dar insula nu face parte din acesta și nici din Uniunea Europeană"""..(wiki)
si aici pe site-ul oficial jersey ''Jersey and the European Union

Jersey has a special relationship with the European Union (EU). In simple terms, the Island is treated as part of the European Community for the purposes of free trade in goods, but otherwise is not a part of the EU. ''
cum e pana la urma?
Ultima modificare: Duminică, 16 Noiembrie 2014
marris, utilizator

Alte discuții în legătură

Divort intre un cetatean roman si unul olandez mariastan mariastan Buna ziua, Sunt din Romania si sunt casatorita de aproape 3 ani cu un cetatean olandez. Din pacate, relatia noastra nu mai merge de ceva timp si am hotarat ... (vezi toată discuția)
Pf: cum cumpar auto sh din germania fara tva imih97 imih97 Sunt persoana fizica. Cum cumpar auto SH din Germania FARA TVA de la Dealer (anunturi in care este precizat pret brut si net) Raspuns minister finante ... (vezi toată discuția)
Dreptul de folosire al domeniului Bogdan V Bogdan V Buna ziua, Daca firma are un domeniu www rezervat pe un an de zile prin plata facturii catre firma de hosting, este posibil ca o firma straina, din China de ... (vezi toată discuția)