avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Auto din Jersey(UK) help:)
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Auto din Jersey(UK) help:)

Buna seara, as vrea sa stiu si eu daca exista taxa vamala pt o masina adusa din Jersey(Regatul unit al Marii Britanii) ? Am cumparat masina zilele trecute dar am doar un certificat de export , desigur si certificatul masinii si acum as vrea sa o inmatriculez .
Cel mai recent răspuns: marris , utilizator 07:05, 4 Decembrie 2014
@marrisE simplu: ,,vindeti" masina unui englez-englez, hai, britanic cu acte-n regula B-) si apoi cumparati-o de la acesta. Afara este vorba despre un simplu act sub semnatura privata.

@for others
Chiar daca m-ati moderat (cititi cenzurat), eu sunt sigur ca am dreptate :yes:
D-voastra sunteti sigur ca aveti dreptate :hm: ?
Nu-mi raspundeti, doar incercati sa va ganditi la asta!
Ultima modificare: Duminică, 16 Noiembrie 2014
DlGoe, utilizator
Aha, am inteles.. Inca o intrebare.. daca masina are nr de omologare european ceva cu (e1*14..) .. ar trebui sa-mi mai fac griji? adica are vreo legatura? scuze, dar nu ma pricep asa bine la masinile aduse din afara.multumesc :)
Ultima modificare: Luni, 17 Noiembrie 2014
marris, utilizator
[...]masina are nr de omologare european[...]


Aici m-ati ,,prins" !
Va rog sa veniti cu precizari, nu inteleg la ce faceti referire, adica ce considerati relevant in faptul ca are numar de omologare european?!
Are faruri ,,continentale" (pt. circulatia pe dreapta)?
Glumesc! Sau poate nu!
Mergeti la RAR, oricum va trebui sa treceti pe acolo!
Vroiam sa spun daca acesta are legatura cu ''taxa vamala'' pt auto din afara UE , adica nu inteleg de ce ar avea o masina din afara UE , nr de omologare european.. (imi pare rau daca gresesc dar chiar nu ma pricep la asa ceva..) Si pana la urma chiar nu stie nimeni ce e cu aceasta insula Jersey ?
Revin ..am aflat ca Jersey se afla in uniunea vamala europeana, deci..pana la urma.. se aplica taxa vamala la inmatriculare? :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort intre un cetatean roman si unul olandez mariastan mariastan Buna ziua, Sunt din Romania si sunt casatorita de aproape 3 ani cu un cetatean olandez. Din pacate, relatia noastra nu mai merge de ceva timp si am hotarat ... (vezi toată discuția)
Pf: cum cumpar auto sh din germania fara tva imih97 imih97 Sunt persoana fizica. Cum cumpar auto SH din Germania FARA TVA de la Dealer (anunturi in care este precizat pret brut si net) Raspuns minister finante ... (vezi toată discuția)
Dreptul de folosire al domeniului Bogdan V Bogdan V Buna ziua, Daca firma are un domeniu www rezervat pe un an de zile prin plata facturii catre firma de hosting, este posibil ca o firma straina, din China de ... (vezi toată discuția)