avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal pentru vatamare si alte violente
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal pentru vatamare si alte violente

mi s-a deschis dosar penal la politie pentru vatamare si alte violente, amenintare si violarea corespondentei inca sotiei mele.Suntem casatoriti de 24 ani si 11 kuni, avem doi copii unul la masterat altul in facultate anul doi.In urma cu 3 saptamani am venit de la sch 2 si am avut o discutie mai aprinsa cu sotia si i0m dat doua palme la fata.COPILUL FIIND in camera alaturata a auzit discutia si a venit si a luat-o pe sotie si a dus-o la parintii ei , in apropiere, pentru a aplana alte probleme.,urmand ca a doua zi sa vina acasa,Sotia s-a dus la medicul legist si si-a scos certificat.Eu am citit in telefonul ei de serviciu niste mesaje ce am aflat ulterior de la copii ca sunt de la amantul pe care il are de cca 6 luni.In urma cu cateva zile urma sa fiu contactat sa ma prezint la politie.EU m-am intalnit cu ea la o cofetarie si am discutat sa facem un divort si partaj amiabil si ea sa retraga plangerea.Ea mi-a comunicat ulterior ca a discutat cu politista sa mai amane convocarea mea si a copilului ca martor la politie urmand ca eu sa ma comport decent si sa rezolvam amiabil.Intrebarea ar fi ??cat timp poate tine in cercetare politia un asemenea dosar si care sunt consecintele cele mai grave , avand in vedere ca eu nu am nici un antecedent penal toata viata mea de nici o natura, cum as putea sa ies din aceasta situatie.

Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:37, 18 Noiembrie 2014
Puteți merge pe varianta unui divorț amiabil, prin mediere.De asemenea, puteți încheia un acord de mediere prin care soția să își retragă plângerea, ca urmare a unor concesii la care sunteți dispus dvs.Acordul de medire prezentat organelor de cercetare penală va conduce la clasarea dosarului.
Da, rezolvarea amiabila a cazului este rezonabila.
Vedeti cum faceti sa rezolvati amiabil problema.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire de domiciliu si furt intre soti lucianlucian lucianlucian Buna ziua! Va rog, vreau sa stiu si eu daca sotia a parasit domiciliul cu bebele si cu o suma de bani (120 mil lei), va fi pedepsita. Am facut plangere la ... (vezi toată discuția)
Modificare cim?! stelar stelar va rog daca se poate un raspuns! daca in cim este prevazut un program de lucru \"in ture\" si exista deja un grafic de lucru in acest sens pe luna in curs ... (vezi toată discuția)
Parasirea domicilului sbpackard170 sbpackard170 Buna ziua, In urma cu doua saptamani am avut o cearta mai serioasa cu sotia si ea a chemat politia. A fost interogata separat, nu stiu ce a declarat, eu am ... (vezi toată discuția)