avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Nelamurire- acord tata pt a-i face pasaport minorului
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Nelamurire- acord tata pt a-i face pasaport minorului

Buna.As vrea sa-i fac pasaport copilului.Dupa divort mi-a fost incredintat baiatul si este hotarare definitiva si irevocabila de intretinere si crestere,stie cumva cineva daca mai este nevoie de semnatura tatalui?baiatul are aproape 10 ani
Cel mai recent răspuns: ana1990 , utilizator 10:35, 16 Noiembrie 2014
daca il aveti in incredintare spre crestere si educare, nu va trebuie acordul tatalui. Mergeti la serviciul pasapoarte cu hotararea.
da este hotarare de incredintare spre crestere si educare.multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare pasaport copil de la tata delia_cj delia_cj Buna ziua, Anul trecut am facut pasaport copilului pentru a putea pleca cu tatal in strainatate in vacanta.Dupa ce s-au intors,pasaportul copilului a ramas la ... (vezi toată discuția)
Pasaport copil moon88 moon88 Bună ziua, mă numesc Marius. Soţia mea are un băiat în vârstă de 7 ani din altă căsătorie ši deţine legea i l-a încuviinţat ei prin hotărîre ... (vezi toată discuția)
Plecare minor din tara alina27 alina27 buna seara...am 2 copii cu care doresc sa parasesc tara,dar fostul meu sot nu mi da procura.exista cumva posibilitatea de a l da in judecata si sa l oblig sa ... (vezi toată discuția)