avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... pierderea unui contract de vanzare cumparare a unui ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

pierderea unui contract de vanzare cumparare a unui apartament

CE SE POATE FACE SI CE PROCEDURI TREBUIESC URMATE IN URMA PIERDERII CONTRACTULUI DE VANZARE CUMPARARE A UNUI APARTAMENT IN CARE TITULARUL DE DREPT ( ESTE DECEDAT ) . DECEDATUL ESTE CASATORIT ARE UN COPIL . CE POATE FACE SOTUL RAMAS IN VIATA PENTRU A PUTEA RECUPERA COPIA DUPA CONTRACT?
Cel mai recent răspuns: crinamar01 , utilizator 18:31, 30 Mai 2009
Mergeti la notarul care a inheiat contractul respectiv,intrucat el detine un exemplar( se intocmeste in doua sau cate exemplare este nevoie). Este mai greu de atacat - singura motivatie fiind ca cel care l-a inheiat nu se afla in deplinatatea facultatilor mintale. Este greu de demonstrat acest lucru,iar la mostenire au dreptul toti copiii- cei din afara casatoriei cu cei din casatorie.
MULTUMESC MULT PENTRU ACEASTA INFORMATIE. DAR DACA ACEST CONTRACT DE VANZARE CUMPARARE AL ACESTUI IMOBIL ESTE DE LA LONCONFORT ADICA NU ARE INTABULARE SI NICI CADASTRU DAR SOTUL IN VIATA A PUTUT SA FACA ROST NUMAI DE CARTEA FUNCIARA , CE MAI POATE FACE SOTUL PENTRU A RECUPERA COPIA ACESTUI CONTRACT? VA MULTUMESC PENTRU ATENTIA ACORDATA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare gresita - proprietar "casatorit", in loc de "necasatorit" - cum este corect alinamada alinamada Buna ziua! Avem si noi o problema, soacra mea vrea sa vanda un apartament pe care este doar ea proprietara, sotul murind in 1990, iar apartamentul a fost ... (vezi toată discuția)
Succesiune ely1987 ely1987 buna seara ma numesc Barna Elena si as avea si eu o problema am nevoie de o indrumare.Este vorba de casa mea parinteasca ,. in extrasul de carte funciara am o ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune andruta1403 andruta1403 Tatal meu este unul dintre cei 6 mostenitori (dintre care 3 sunt decedati). S-a incercat o iesire din indiviziune (in 2008), dar nu s-a finalizat deoarece ... (vezi toată discuția)