CE SE POATE FACE SI CE PROCEDURI TREBUIESC URMATE IN URMA PIERDERII CONTRACTULUI DE VANZARE CUMPARARE A UNUI APARTAMENT IN CARE TITULARUL DE DREPT ( ESTE DECEDAT ) . DECEDATUL ESTE CASATORIT ARE UN COPIL . CE POATE FACE SOTUL RAMAS IN VIATA PENTRU A PUTEA RECUPERA COPIA DUPA CONTRACT?
Mergeti la notarul care a inheiat contractul respectiv,intrucat el detine un exemplar( se intocmeste in doua sau cate exemplare este nevoie). Este mai greu de atacat - singura motivatie fiind ca cel care l-a inheiat nu se afla in deplinatatea facultatilor mintale. Este greu de demonstrat acest lucru,iar la mostenire au dreptul toti copiii- cei din afara casatoriei cu cei din casatorie.
MULTUMESC MULT PENTRU ACEASTA INFORMATIE. DAR DACA ACEST CONTRACT DE VANZARE CUMPARARE AL ACESTUI IMOBIL ESTE DE LA LONCONFORT ADICA NU ARE INTABULARE SI NICI CADASTRU DAR SOTUL IN VIATA A PUTUT SA FACA ROST NUMAI DE CARTEA FUNCIARA , CE MAI POATE FACE SOTUL PENTRU A RECUPERA COPIA ACESTUI CONTRACT? VA MULTUMESC PENTRU ATENTIA ACORDATA.
Succesiune
ely1987
buna seara ma numesc Barna Elena si as avea si eu o problema am nevoie de o indrumare.Este vorba de casa mea parinteasca ,. in extrasul de carte funciara am o ... (vezi toată discuția)