Buna ziua! Vin cu rugamintea de a-mi impartasi interpretarea dumneavoastra juridica a urmatorului program de vizita: Primul si al treilea week-end al fiecarei luni incepand de Vineri ora 18 pana Duminica ora 18. Ma intereseaza in mod expres care sunt cele doua week-end-uri pentru luna Noiembrie 2014 care incepeintr-o zi de Sambata. Tin sa mentionez ca sunt a treia oara executata din cauza interpretarilor diverse ale executorilor care se pare ca difera de cele ale avocatilor. Multumesc anticipat!
Nu exista o defitie legala a ceea ce inseamna primul si al treilea weekend. In luna nov. 2014 eu as vedea 1-2 nov. si 15-16.
Nu exista posibilitatea sa respectati insa programul de vizita decis de catre instant fara a se ajunge la executare? Nu cred ca este benefic pentru nici una dintre parti.. plus ca sunt niste costuri..
nu puteti sa mergeti pe un weekend da, unul nu?
ca asta e ideea din spatele acestei exprimari "primul si al treilea weekend" - se pleaca de la ipoteza ca o luna are 4 saptamani => (1 si 3) vs (2 si 4) pentru a avea copilul un "echilibru" intre cei doi parinti (echilibru e in ghilimele pentru ca oricum copilul petrece mai putin timp cu parintele la care nu locuieste)
cum ajungeti sa fiti executata cu un astfel de program este ceva ce depaseste puterea mea de intelegere....
Cum procedez?
MYK272est
Buna ziua!
La program vizitare minor cu preluare de catre tata la domiciliul acestuia in primul si al treilea weekend al fiecarei luni, de vinerea seara ora ... (vezi toată discuția)