avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... STABILIREA SULTEI
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

STABILIREA SULTEI

La stabilirea sultei se tine cont de faptul ca coproprietarii care au intervenit asupra locuinti au intervenit fara acordul celorlalti , fapt dovedit in interogatoriu cit si prin depozitiile martorilor ? Adica ma gindesc de ce ar trebui sa platim sulta pentru ceva care nu am dorit sa fi construit ? Ar fi vorba de un hol si o magazie atasate cladirii
Cel mai recent răspuns: ContSters335821 , utilizator 18:17, 16 Noiembrie 2014
Dar dvs. nu le-ați spus coproprietarilor la acel moment că nu sunteți de acord cu acele îmbunătățiri? Dacă le-ați permis, se poate considera a fi existat un acord tacit din partea dvs. Ați fi putut interveni atunci să încercați stoparea lucrărilor.
A beneficia de acel plus de valoare conferit imobilului, fără o minimă despăgubire, ar putea să se considere o îmbogățire fără justă cauză.
Asa o fi dar am spus ca NU AM FOST DE ACORD SI AM DOVEDIT CU MARTORI SI CHIAR CU RECUNOASTREA LOR LA INTEROGATORIU ......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament in coproprietate adrypunctro adrypunctro Buna ziua si la multi ani, In cazul unui apartament aflat in coproprietate cu prietena mea. Instanta ii poate incredinta ei apartamentul in cazul aparitiei ... (vezi toată discuția)
Reducere valoare sulta vali_085 vali_085 Buna ziua! Daca am 5/8 din garsoniera si dovedesc ca am investit in acea garsoniera ma va ajuta la reducerea sultei in cazul iesirii in indiviziune. ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune amenajari imobil prietenulomului prietenulomului Va rog sa mi spuneti daca un coproprietar care nu a acordat si celorlalti coproprietari dreptul de a folosi imobilul , iar acesta a amenajat toata cladirea la ... (vezi toată discuția)