avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Certificatul prenuptial
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Certificatul prenuptial

Vreau sa ma casatoresc si as vrea sa stiu de unde as putea obtine certificatul prenuptial tinand cont de faptul ca medicul meu de familie este in orasul meu de resedinta,adica vreau sa stiu cum il pot obtine din alt judet.Daca eu am adresa intrun oras mi se poate elibera din alt oras?Si mai mult nu sunt nici macar asigurat.Cum ar trebui sa procedez ptr al obtine? :sorry::(
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 22:38, 18 Noiembrie 2014
Certificatul medical prenuptial se obtine de la medicul de familie sau de la la oricare centru medical particular.
Nici viitoarea sotie nu este asigurata?Incercati la medicul de familie al sotiei. Ma gandesc la taxe. Aveti grija ca data de pe certificate sa fie apropiata de data la care depuneti actele la starea civila intrucat certificatele au termen 14 zile cu conditia ca in acest termen sa va casatoriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheierea casatoriei eugen2002 eugen2002 Buna ziua Am nevoie de anumite informatii in legatura cu incheierea casatoriei, eu-vaduv cu domiciliul pe cartea de identitate in petrila jud ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru casatoria civila sally_daisy sally_daisy Buna dimineata, As dori sa stiu cum se poate face programarea unei casatorii civile la primaria de sector si ce acte sunt necesare pentru ... (vezi toată discuția)
Cununia civila, certificat prenuptial AndreeaVlas AndreeaVlas Buna seara! as dori sa va intreb in cazul in care expira termenul maxim de14 zile pt certificatul prenuptial, putem face un altul?de exemplu depunem actele pe ... (vezi toată discuția)