buna ziua
va rog sa mi spune ti cum sa procedez ,am un teren inprejmuit pe tot perimetru astfel incat sa nu intre animale domestice sau salbatice,terenul se afla in zona montana la 120 km de locul meu de domicilul
anul trecut mi a mancat o turma de oi toata iarba ptr coasa a doua ,i am atras atentia proprietarul sa nu mai intre la mine ptr ca e proprietate privata ,ingradita ,anul acesta la fel in primavara a intrat si pana m am dus a disparut ,
ieri am fost la proprietate si un cal impreuna cu o turma de porci domestici 20 buc stateau la pascut in proprietatea mea ,i am fotografiat ,si am incercat sa aflu pe unde au fost bagati in proprietate am alergat un pic dupa ele si animalele s au dus exact la locul de intrare iesire ,proprietarul animalelor mi a rupt gardul a slabit sarma inghipata pe mai multi metri ,
porci mi au ramat o suprafata de 700-800 mp
ieri am trecut pe la postul de politie din zona dar nu am gasit nici un politist disponibil
in zona de intrare in proprietate numai exista vegetatie e numai pamant negru
mentionez ca nu am nici o intelegere cu proprietarul animalelor
ce trebuie sa fac si cum i mi recuperez prejudiciu
Braconaj
sisis
care sunt sansele de achitare pentru infractiunea de braconaj.am prins o caprioara cu smacul pe teren proprietate privata, extravilan si imprejmiut doar pe o ... (vezi toată discuția)