avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum raspund la cererea de valoare redusa daca am ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum raspund la cererea de valoare redusa daca am platit deja datoria?

Buna ziua,

Mama mea a primit o comunicare despre faptul ca s-a depus o cerere de valoare redusa impotriva ei din partea unui furnizor de energie. Pretentiile reclamantului sunt intemeiate si suntem de acord cu ele.
Intrebarea mea este cum sa procedam in cazul in care suntem de acord sa platim datoria, mai depunem intampinare? Cand este mai bine sa achitam suma datorata, inainte de termenul de 30 zile sau dupa ce solutioneaza instanta?
Daca platim acum datoria, cum procedam, trimitem cererea de raspuns la judecatorie si mentionam ca am platit+copie de pe chitanta?

Multumesc anticipat pentru raspunsurile primite.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:44, 18 Noiembrie 2014
Daca platiti dupa pronuntarea instantei in mod cert o sa fiti obligati si la plata cheltuielilor de judecata,platiti acum,completati formularul primit,anexati dovada platii si succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actionat in judecata pentru restante la intretinere vizitator2 vizitator2 Buna ziua, am primit de la judecatorie o comunicare in calitate de parat. Adresa a fost trimisa de catre Asociatia de Proprietari - ca reclamant, iar Obiectul ... (vezi toată discuția)
Comunicare adresa Adrian Petre Adrian Petre Buna ziua, Am sa va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri. Societatea pe care o reprezint a primit de la Judecatoria sectorului 6 o \\"Comunicare Adresa\\" ... (vezi toată discuția)
Citatie de la furnizor locatar locatar am primit ciatie din partea termo service sa an calitate de creditor pentru fond-somatie de plata .mai spune aici ca am obligatia de a depunde intanpinare.ce ... (vezi toată discuția)