avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Drept de autor? Acte, autorizatii, contracte?
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Drept de autor? Acte, autorizatii, contracte?

Buna ziua!

Sunt autoarea de drept a unui Program destinat elevilor de clasa prescolara si scolara, mai precis un fel de "colaborare/parteneriat" (asa l-am numit eu)intre trei Institutii de stat, (cu toate ca scriptic nu este un document care sa confirme acest lucru, motivul reprezentandu-l necunostinta mea de a face acest lucru, dar si rautatea unora de a ma ajuta sa o fac). I-as da o forma scrisa, dar fara indrumare din partea unei persoane autorizate s-ar putea sa gresesc si sa regret mai tarziu.
Nu stiu ce trebuie sa fac(mai precis) de ce documente am nevoie pentru a mi se recunoaste din punct de vedere legal "parentatea" si a avea drepturi depline asupra proiectului meu.
N-as dori ca intr-o zi sa vina, chiar si din institutia unde lucrez si sa-mi spuna ca Programul nu-mi apartine si ca din punct de vedere legal apartine Institutiei.
Primaria orasului ar dori sa imi sustina financiar o parte din costuri, dar mi s-a explicat ca, practic nu pot primi finante deoarece Programul meu nu exista pe hartie.#-o
Ajutor, ajutor, AJUTOR!
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 16:16, 19 Noiembrie 2014
Textul dvs. (daca aveti un text pe tema asta) are drepturi de autor. Insa ideile de organizare nu au drepturi de autor, oricine le poate folosi oricand fara a plati nimic celor care le-au avut prima oara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 123/2008 privind comercializarea chipsurilor/snacksurilor in scoli dana.m dana.m Ce societăţi se supun acestei legi ? Cele care au un contract cu scoala lângă care au punct de lucru, sau srl care au punct de lucru pe lângă scoli ... (vezi toată discuția)
Drepturile elevului Marasc Marasc Buna ziua! am si eu o intrebare.... Este posibil sa te inchida in scoala si sa nu te lase sa iesi afara in timpul pauzelor fara sa fie un cadru medical si ... (vezi toată discuția)
Legislatie asociatie proprietari tmn_oana tmn_oana Buna ziua! As dori sa stiu daca exista o lege, un document oficial, legal, care sa expuna regulile ce trebuiesc respectate intr-un bloc. Si aici ma refer la : ... (vezi toată discuția)