Sunt autoarea de drept a unui Program destinat elevilor de clasa prescolara si scolara, mai precis un fel de "colaborare/parteneriat" (asa l-am numit eu)intre trei Institutii de stat, (cu toate ca scriptic nu este un document care sa confirme acest lucru, motivul reprezentandu-l necunostinta mea de a face acest lucru, dar si rautatea unora de a ma ajuta sa o fac). I-as da o forma scrisa, dar fara indrumare din partea unei persoane autorizate s-ar putea sa gresesc si sa regret mai tarziu.
Nu stiu ce trebuie sa fac(mai precis) de ce documente am nevoie pentru a mi se recunoaste din punct de vedere legal "parentatea" si a avea drepturi depline asupra proiectului meu.
N-as dori ca intr-o zi sa vina, chiar si din institutia unde lucrez si sa-mi spuna ca Programul nu-mi apartine si ca din punct de vedere legal apartine Institutiei.
Primaria orasului ar dori sa imi sustina financiar o parte din costuri, dar mi s-a explicat ca, practic nu pot primi finante deoarece Programul meu nu exista pe hartie.#-o
Ajutor, ajutor, AJUTOR!
Textul dvs. (daca aveti un text pe tema asta) are drepturi de autor. Insa ideile de organizare nu au drepturi de autor, oricine le poate folosi oricand fara a plati nimic celor care le-au avut prima oara.
Drepturile elevului
Marasc
Buna ziua! am si eu o intrebare....
Este posibil sa te inchida in scoala si sa nu te lase sa iesi afara in timpul pauzelor fara sa fie un cadru medical si ... (vezi toată discuția)