avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort de o persoana imobilizata la pat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort de o persoana imobilizata la pat

Buna ziua
Am o intrebare mama mea are o prietena care a suferit o comotie cerebrala si este mobilizata la pat ea este despartita de sotul ei dar nu legal acum el a bagat divort fara partaj asa zice el prin tribunal iar cei de la tribunal ii cere acte doveditoare ca ea este bolnava.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:34, 19 Noiembrie 2014
Care este intrebarea dvs.?
daca poate divorta fara acordul ei ca este bolnava....la tribunal?
Daca dovedeste ca motivele de divort sunt temeinice poate divorta.
Insa, motivele ar trebui sa fie anterioare momentului comotiei.

Nu cred ca are sanse reale sa divorteze daca va invoca doar motivul de boala.
Este insa ceva destul de complicat sub aspect juridic...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa in vanzare fara existenta unui partaj alina_puff alina_puff Am o intrebare mama mea are o prietena care in urma cu doua luni a facut comotie cerebrala si sta la pat mobilizata nu este divortata de sotul ei dar nu mai au ... (vezi toată discuția)
Putin ajutor va rog juliaignat juliaignat Buna ziua!Sunt noua pe acest forum si as avea o intrebare... Inainte de toate va voi povesti putin problema mea...poate asa veti intelege mai bine...Acum un ... (vezi toată discuția)
Doresc o lamurire- separare in fapt lungan_ro_1961 lungan_ro_1961 se poate numi separare in fapt faptul ca de 3 ani nu dorm cu sotia in pat pentru ca a spus ca sforai si dorm in pat cu copilul nostru minor de 5 ani? (vezi toată discuția)