avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... V-ati mutat intrun ANL nou. Aveti utilitatile ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

V-ati mutat intrun ANL nou. Aveti utilitatile racordate?

Nici nu mai stiu cum sa pun problema.......s-au repartizat apartamente noi in Anl nou dar nu sunt racordate la utilitati, ceea ce trebuie sa facem noi ca si chiriasi. La d-voastra (cei care v-ati mutat intrun ANL nou) cum a fost? erau utilitatile ...gaz curent apa.......racordate?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 05:10, 20 Noiembrie 2014
Nu este regula general valabila
Exista situatii in care imobilele sunt racordate la utilitati la momentul darii in exploatere,sunt alte cazuri in care chiriasii sunt nevoiti sa desfasoare demersuri pentru executare bransamente
Atentie deoarece proprietarul=primarie ,incheie contractele cu furnizorii de utilitati
Interventie moderator

Va rog sa continuati discutia in topicul pe care l-ati deschis ultima oara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine plateste racordarea la utilitati pt un anl nou construit? MCA2014 MCA2014 Buna ziua. Sa va spun povestea a 3 blocuri ANL respectiv a chiriasilor din ele. Dupa lungi asteptari, s-au repartizat 3 blocuri anl adica 42 apartamente. Sunt ... (vezi toată discuția)
Datorii la utilitati - personale sau la bransament? Proprietar-cta Proprietar-cta O cladire in Constanta a fost inchiriat la o societate, si toate utilitatile au fost trecute pe numele lor. Apa, gaz si curent. Dupa 2-3 ani, chiriasii au ... (vezi toată discuția)
Legislatie contract de inchiriere teren decirom decirom Buna Ziua! As vrea sa stiu daca exista legislatie care sa precizeze obligativitatea unui proprietar de imobil sau teren de a da acordul sau scris unui chirias ... (vezi toată discuția)