avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de mandat...trebuie intocmita si fisa de post ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de mandat...trebuie intocmita si fisa de post ?

Buna dimineata !

Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare :

In contextul in care membrii conducerii societatii ( 4 directori, pe diferite functii ) au contractele individuale de munca suspendate deoarece isi desfasoara activitatea in baza unor contracte de mandat , trebuie sa le intocmim fise de post sau atributiile,obligatiile lor sunt cele mentionate in contractele de mandat ?

Va multumesc pt.raspuns !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:53, 20 Noiembrie 2014
Drepturile si obligatiile mandatarului trebuei sa fie mentionate in contractul de mandat sau intr-o anexa la acesta.
Muntumesc pentru raspuns! Am inteles ca nu e necesara intocmirea fisei postului, atributiile membrilor conducerii trebuind sa fie mentionate in contractul de mandat. (nu se afla la dosarele de personal ale directorilor, deci nu am am citit aceste contracte).
Intr-adevar, in continutul contractului trebuie sa fie prevazut asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se poate intampla daca nu semnez fisa postului? ioana9104 ioana9104 Fisa postului sunt obligata sa o semnez daca nu sunt de acord cu ce este acolo ? Ce se poate intampla daca nu o semnez ? (vezi toată discuția)
Seful seviciul meu doreste sa ne modifice fisa postului, introducand ... Camy88 Camy88 Buna ziua, seful seviciul meu doreste sa ne modifice fisa postului,introducand noi atributii, doar unor angajati.Aceste atributii,cat si locul unde se va ... (vezi toată discuția)
Este corect asa? razvandicu razvandicu vreau sa va spun ca sunt de meserie inginer constructor dupa cum sunt incadrat si in contract ca functie dar mi a intocmit fisa postului pentru sef de ... (vezi toată discuția)